Tomt 8

Tomt 8

Vårt forslag på tomten:

Herskapelig Arv

Med Arv får du et staselig hjem. Når du åpner opp den doble inngangsdøra og trer inn i hallen med dobbel etasjehøyde, skjønner du hvorfor denne boligen ligger under kategorien Herskapelig. Fri sikt gjennom gang og stue ut mot den flotte terrassen midt imot skaper en lys og luftig romfølelse. Fra hallen er det inngang til bad, soverom og bod, i tillegg til trapp opp til andre etasje. Stue og kjøkken ligger i en åpen løsning, men i vinkel, slik at du allikevel vil få et naturlig skille. Kjøkkenet er stort, og kan innredes slik du vil med for eksempel en kjøkkenøy. Noe som gir deg en praktisk arbeidsstasjon og en sosial møteplass på ett og samme sted. Stuen kan utvides ved å fjerne veggen inn mot det ene soverommet.

Opp trappa til andre etasje kommer du inn til en større loftstue med utgang til balkong. De fire soverommene er plassert på hvert sitt hjørne, og dermed adskilt fra hverandre. Det største soverommet har adkomst til en svært praktisk walk-in-garderobe. Bad nummer to har badekar, wc og dobbel vask. Her er det også opplegg for vaskemaskin.

Uteområdet er grovopparbeidet med stedlige masser (plen), gårdsplass med subbus. Hvitevarer inngår ikke. Forbehold om byggetillatelse. Tomteomkostninger kommer i tillegg til kjøpesum. For fullstendig oversikt over omkostninger, kontakt selger. Endelig løsning kan avvike noe fra illustrasjon.

  • 873 kvm
  • 171 kvm
  • 111,7 kvm
  • 5
  • 2
  • SOLGT
Tilbake til boligvelgeren